De som sökt och mottagit studieplats (yrkeshögskolor)

YrkeshögskolaSökandeDataöverföringar

Uppdaterad: 11.1.2021

Du kan hämta information från Studieinfo till Primus om de personer som har ansökt till yrkeshögskolan och som tagit emot studieplats. Nertill i anvisningen finns bifogat en exempelloader som du kan ladda ner och spara i Loaders-registret via funktionen Dataöverföring till Primus (välj Överföring från annan Primus som överföringstyp och hämta informationen som ny info). Inför detta ska du i Loaders-registret ha tagit fram de nya fält som krävs för Studieinfo-överföringen, se anvisningen om förberedelserna. I loadern finns färdigt URL-adresser för testningen, men vid den verkliga dataöverföringen ska dessa bytas ut. Dessutom ska högskolan själv fylla i fälten REST användarnamn, REST lösenord och REST parametrarnas standardvärden.