Studieplan (Studerande)

Filer

Spara utskriftsfilen som finns under Filer-rubriken på din dator. Öppna sedan utskriftseditorn i registret Studerande och välj Funktioner / Kopiera från fil. Öppna filen du sparade. Filen är nu inläst och sparad i Primus. Upprepa för varje fil, om filerna är flera till antalet.

Denna utskrift används för att skriva ut studierna i en studerandes läroplan (=studieplan) i Studerande-registret. Välj först en studerande som har den önskade studieplanen. Utskriften ger alla studier som finns i planen oberoende av om de är valda eller presterade. Du kan använda den här bottnen som underlag för ett studieutdrag genom att lägga till utskriftsvillkor i de röda cellerna i prestationstabellen.