Inlärning i arbete för en grupp (Studerande)

Filer

Spara utskriftsfilen som finns under Filer-rubriken på din dator. Öppna sedan utskriftseditorn i registret Studerande och välj Funktioner / Kopiera från fil. Öppna filen du sparade. Filen är nu inläst och sparad i Primus. Upprepa för varje fil, om filerna är flera till antalet.

Detta är en sammanställningsutskrift över yrkesinriktade läroanstalters inlärning i arbete och kompetenspoäng. Med hjälp av utskriften få du fram uppgifter om inlärning i arbete som genomförts av en vald studerandegrupp. Utskriften är kopplad till Studerande-registret och uppgifterna om inlärning i arbete hämtas från det flerradiga fältet Prestationernas inlärning i arbete som är ett länkfält kopplat till registret Inlärning i arbete.