Toteutetut tukitoimet lukiossa - lops 21, aineenopettajan lomake (Tukitoimet)

Päivitetty viimeksi: 16.2.2022

Tiedostot

ClosedMiten lomake ladataan Primukseen?

Tallenna Tiedostot-otsikon alla oleva lomaketiedosto tietokoneellesi. Avaa sitten Lomake-editori ja valitse ylävalikosta Lomakkeen muokkaus / Tuo lomake. Etsi tallentamasi tiedosto ja avaa se. Tallenna klikkaamalla alareunan tallennuskuvaketta tai valitsemalla valikosta Toiminnot / Tallenna rekisterikortti. Jos tiedostoja on useampia, tee sama kaikille.

Lomakkeella (aineen)opettaja kirjaa lukio-opiskelijalle antamansa tukitoimet sen jälkeen kun erityisopettaja on ensin tehnyt omat kirjauksensa omalla lomakkeellaan ja tarvittavat esivalmistelut on tehty. Tiedot tallentuvat Tukitoimet-rekisteriin.

Ohjeeseen on 16.2.2022 vaihdettu päivitetyt lomakkeet, joihin on lisätty Lisätiedot-kenttä (kentän nimeksi vaihdettu "Muu, mikä"). Siihen on tarkoitus kirjoittaa tukimuodon tarkempi kuvaus, jos Tukimuodoksi on valittu vaihtoehto "Muu".