Oppimisen tuki - lops 21, erityisopettajan lomake (Pedagogiset asiakirjat)

Päivitetty viimeksi: 16.2.2022

Tiedostot

ClosedMiten lomake ladataan Primukseen?

Tallenna Tiedostot-otsikon alla oleva lomaketiedosto tietokoneellesi. Avaa sitten Lomake-editori ja valitse ylävalikosta Lomakkeen muokkaus / Tuo lomake. Etsi tallentamasi tiedosto ja avaa se. Tallenna klikkaamalla alareunan tallennuskuvaketta tai valitsemalla valikosta Toiminnot / Tallenna rekisterikortti. Jos tiedostoja on useampia, tee sama kaikille.

Lomakkeella erityisopettaja kirjaa lukion opiskelijalle oppimisen tukeen liittyvät asiat. Lomake liittyy Lops 2021 -opetussuunnitelmaan. Tiedot tallentuvat Pedagogiset asiakirjat -rekisteriin. Katso lisäohjeita pedagogisten asiakirjojen käyttöönotosta täältä. Muut lukiolaisten henkilökohtaisen opintosuunnitelman lomakkeet löytyvät omasta ohjeestaan.