Avainkoodit opettajille (Opettajat)

Päivitetty viimeksi: 23.9.2020

Tiedostot

Tallenna Tiedostot-otsikon alla oleva tulostetiedosto tietokoneellesi. Avaa sitten Opettajat-rekisterissä tulostuseditori, valitse Toiminnot / Kopioi tiedostosta ja avaa äsken tallentamasi tiedosto. Tiedosto on nyt tallennettu Primukseen. Jos tiedostoja on useampia, tee sama kaikille.

Tulosteella toimitetaan opettajille henkilökohtaiset avainkoodit, joiden avulla he voivat luoda itselleen Wilma-tunnuksen. Samassa kirjeessä voi ohjeistaa Wilman käyttöä muutoinkin. Tulosteen voi lähettää myös pdf-muodossa sähköpostin liitteenä. Ohjeen alla on linkki tarkempiin ohjeisiin.

Huom. Jos koululla on käytössä Suomi.fi palvelut, lisää kirjepohjaan ohjeistus vahvasta tunnistautumisesta ja asiointikoulun valinnasta.