Säkerhetskopiering i Kurre

Säkerhetskopiering

Uppdaterad: 26.6.2023

Visma sköter den automatiska säkerhetskopieringen av Kurre, men om kunderna vill kan de göra ytterligare säkerhetskopior manuellt.

Säkerhetskopieringsfunktionen finns i huvudmenyn. En säkerhetskopia är en fil med ändelsen .krd.

Observera att det inte längre går att använda Kurre utan serveranslutning (från och med version 7.34.27.1). Det går dock fortfarande att ta lokala kopior av Kurre även om det inte går att arbeta med dem utan serveranslutning. Funktionen har ersatts med Kurres versionshantering, här kan du läsa mer om den.