Stöd för lärande och skolgång i Wilma

StödPedagogiska dokument

Uppdaterad:12.6.2019

I Wilma finns en funktion som kan användas för att dokumentera elevernas stöd för lärande och skolgång. Dokumenten sparas i olika register i Primus. Där sparas varje elevs dokument under hela skoltiden. Även vårdnadshavare kan se och printa ut dokumenten.

På elevens Stöd-sida kan lärare och personal granska, göra nya och kopiera elevens pedagogiska dokument och åtgärder inom ramen för sina användarrättigheter samt skriva ut dem.