Flera blanketter av samma dokumenttyp i Wilma

Pedagogiska dokumentStöd

Uppdaterad: 17.6.2019

Ibland kan det behövas flera versioner av pedagogiska dokument. I den här anvisningen fungerar planen för lärande och planen för flexibel grundläggande utbildning (JOPO) som exempel på sådana versioner, men olika versioner behövs också t.ex. då både förskoleundervisningens och grundskoleundervisningens dokument finns i samma Primusdatabas. Båda är planer för lärande och det är viktigt att man får fram rätt blankett i Wilma när man vill göra ändringar.

När du skapar en plan för lärande åt eleven väljer du antingen den vanliga planen för lärande eller jopo-planen bland blanketterna på stödsidan i Wilma. När du senare vill ändra planen för lärande görs det med en blankett av samma version som själva planen. För att rätt blankett ska visas tillämpas synlighetsvillkor för blanketterna.