CSV-statistik

Sammanställningar

Uppdaterad: 18.11.2020

CSV-statistiken är till för sådana situationer då många uppgifter ska förenas på ett och samma papper eller i en och samma fil. Med hjälp av CSV-funktionen kan du få med många olika sorters uppgifter och ordna dem som du själv önskar. Du kan sedan printa ut uppgifterna på papper eller spara dem i CSV-format och på så sätt överföra dem till olika kalkyleringsprogram, t.ex. till Excel.

CSV-funktionen kan användas i alla register i Primus. Du får fram den genom att klicka på Funktioner / Sammanställningar / CSV-statistik.