Sökandens uppgifter, kort utbildning - ändringsblankett (Sökande, kortvariga)

Uppdaterad: 1.1.2019

Filer

ClosedHur läsa in blanketten i Primus?

Spara blankettfilen som finns under Filer-rubriken på din dator. Öppna sedan Blanketteditorn och välj Bearbeta blankett / Läs in blankett upptill i menyn. Öppna filen du sparade. Spara filen i Blanketteditorn genom att klicka på sparasymbolen eller gå via menyn Funktioner / Spara registerkort. Upprepa för varje fil, om filerna är flera till antalet.

Ansökningsblanketten

Med blanketten i den här artikeln ansöker man om kortvariga utbildningar via den elektroniska utbildningskalendern i Wilma. På blanketten tar man fram fält som hör till Sökande-registret. För att undvika tomma ansökningar är det bra att ha något av fälten som en obligatorisk uppgift. Ange också Blankettens språk och fyll i fältet Skola Om språkfältet är tomt är blankettens språk automatiskt finska. Samma blankett kan användas av flera läroanstalter inom samma Primus, och alla de här skolorna ska då anges i Skola-fältet.