Plan för lärande (Pedagogiska dokument)

Uppdaterad: 25.3.2022

Filer

ClosedHur läser man in en blankett i Primus?

Spara blankettfilen som finns under Filer-rubriken på din dator. Öppna sedan Blanketteditorn och välj Bearbeta blankett / Läs in blankett upptill i menyn. Öppna filen du sparade. Spara filen i Blanketteditorn genom att klicka på sparasymbolen eller gå via menyn Funktioner / Spara registerkort. Upprepa för varje fil, om filerna är flera till antalet.

Med den här blanketten kan lärare göra upp en plan för lärande för gymnasiestuderande samt ändra redan existerande planer. Dessa planer för lärande och även andra dokument som görs upp i Wilma sparas automatiskt i Primusregistret Pedagogiska dokument.