Olika uppgifter och sidbyte på utskrifter

Utskriftsinställningar

Uppdaterad: 27.11.2020

Utskrifternas sidbyte kan ställas in i utskriftens egenskapsruta. Öppna utskriftseditorn och sök fram rätt utskrift. I den övre balken klickar du sedan på Inställningar / Utskriftens inställningar så att en nyr uta öppnas. I rutan kan du välja hur många sidor som ska skrivas ut på samma ark, vilka utskrifter den sammansatta utskriften ska bestå av och var långa utskrifter ska byta sida.

Om det är fråga om en utskrift i listformat, dvs. en utskrift som innehåller t.ex. alla elever i en klass och samma slags uppgifter om alla elever går det också att ställa in listans ordning samt vilka elever som ska tas med.