GLP 2021 Gymnasiets avgångsbetyg (Studerande)

Uppdaterad: 9.4.2024

Filer

Spara utskriftsfilen som finns under Filer-rubriken på din dator. Öppna sedan utskriftseditorn i registret Studerande- och välj Funktioner / Kopiera från fil. Öppna filen du sparade. Filen är nu inläst och sparad i Primus. Upprepa för varje fil, om filerna är flera till antalet.

Detta är gymnasiets avgångsbetyg enligt grunderna för gymnasiets läroplan 2019. I sista hand är det anordnarna av gymnasieutbildningen som själva avgör utformningen av betyget, men ni kan använda denna modell och bearbeta den. De uppgifter som ska ingå på betyget finns på eGrunders webbplats.

Utbildningsstyrelsen har gett ut en mall över betyget 5/2024, som finns här. I nuläget har vi inte gjort någon motsvarande mall.

9.4.2024: Vi har ändrat utskriftsfilen för avgångsbetyget. På den tredje raden i prestationstabellen har vi satt in ett tillägg i utskriftsvillkoren som innebär att inga andra lokala moduler än de som finns under Övriga prestationer skrivs ut på avgångsbetyget. Vi har även satt in ytterligare en kurstyp som skrivs ut på den tredje raden: gy21 övrig prestation, och lagt till kurstypen gy21 övriga prestationer i den första cellen på andra raden. Temastudier-bilagan har inte ändrats.