GLP 2021 Gymnasiets periodbetyg (Studerande)

Uppdaterad: 31.5.2024

Filer

Spara utskriftsfilen som finns under Filer-rubriken på din dator. Öppna sedan utskriftseditorn i registret Studerande och välj Funktioner / Kopiera från fil. Öppna filen du sparade. Filen är nu inläst och sparad i Primus. Upprepa för varje fil, om filerna är flera till antalet.

Utskriftsmallarna i den här anvisningen är uppgjorda i enlighet med grunderna för gymnasiets läroplan 2019. Det har inte kommit några anvisningar för layouten från Utbildningsstyrelsen, så i sista hand är det utbildningsanordnaren som avgör utformningen. I anvisningen har vi satt in både det gamla (ensidiga) periodbetyget och det nya där alla prestationer listas under varandra (ämnen och moduler). Den nya versionen blir lätt flersidig i takt med att studeranden avlägger studierna, men i den här versionen får man med modulförkortningarna och omfattningarna samt prestationsdatumen.

På rad 3 i prestationstabellen, första röda cellen: här kan du sätta in kurstypen "gy 21 lokalt studieavsnitt", om ni använder den kurstypen.