Nyckelkoder till lärarna (Lärare)

Filer

Spara utskriftsfilen som finns under Filer-rubriken på din dator. Öppna sedan utskriftseditorn i registret Lärare och välj Funktioner / Kopiera från fil. Öppna filen du sparade. Filen är nu inläst och sparad i Primus. Upprepa för varje fil, om filerna är flera till antalet.

Med utskriften i den här instruktionen går det att dela ut lärarnas personliga nyckelkoder så att de själva kan skapa ett Wilma-användarnamn åt sig. I samma brev (utskrift) går det också att ge lärarna instruktioner om hur de ska använda Wilma. Brevet kan även sändas som bilaga i e-postmeddelanden (i pdf-format). Närmare instruktioner om hur du kan skicka utskrifter som bilaga hittar du via länken nedan.

OBS! Om ni använder Suomi.fi-tjänster bör ni även sätta in info om stark autentisering och val av hemskola.