HRT-rabattbiljett (Studerande)

Filer

Spara utskriftsfilen som finns under Filer-rubriken på din dator. Öppna sedan utskriftseditorn i registret Studerande och välj Funktioner / Kopiera från fil. Öppna filen du sparade. Filen är nu inläst och sparad i Primus. Upprepa för varje fil, om filerna är flera till antalet.

Studerande som bedriver heltidsstudier och som bor i Helsingforsregionen kan köpa biljetter till rabatterat pris förutsatt att vissa kriterier uppfylls.

Utskriften på den här sidan är gjord utifrån HRT:s ansökan om rabatt och den kan skrivas ut direkt från Primus.

När läroanstalten börjar använda denna utskrift är det på läroanstaltens ansvar att se till att eventuella ändringar som Helsingforsregionens Trafik gör också görs på den här blanketten. Kontrollera alltid ansökningsblanketten på HRT:s webbplats på hösten innan skolorna börjar.

De grunder för beviljande som finns i den här utskriften gäller från 22.8.2016 och blankettinformationen har hämtats från webbplatsen 25.8.2017, https://www.hsl.fi/liput-ja-hinnat/alennusliput/opiskelijat