Studieintyg, gymnasiet (Studerande)

Filer

Spara utskriftsfilen som finns under Filer-rubriken på din dator. Öppna sedan utskriftseditorn i registret Studerande och välj Funktioner / Kopiera från fil. Öppna filen du sparade. Filen är nu inläst och sparad i Primus. Upprepa för varje fil, om filerna är flera till antalet.

Detta är ett studieintyg som kan ges åt gymnasiestuderande. Du kan lägga in fler uppgifter på utskriften vid behov. Den andra filen är på engelska.