Ändra kursbrickans val i studerandens Wilma

Kursbricka

Uppdaterad: 14.11.2022

I den här anvisningen går vi igenom hur man markerar sina val i den traditionella kursbrickan, dvs. i den "gamla vyn" . Om du vill bearbeta valen via studiebrickan (den "nya vyn" ) se i stället den här anvisningen.

Studeranden kan ändra sina val via två olika funktioner: Val-funktionen visar hela läroplanet, och studeranden kan utan begränsningar välja vilka kurser som helst. Funktionen Kursbricka möjliggör att skolan kan utarbeta olika helheter av kursutbudet och begränsa vilka kurser studeranden kan välja och hur många val studeranden kan göra. Funktionerna kan användas parallellt.