Ohjelmien asennus

Päivitetty viimeksi: 25.8.2023

Primus, Kurre ja Wilma ovat saatavissa SaaS-palveluna. Asiakkaidemme ei tarvitse huolehtia ohjelmien palvelinosien asentamisesta, sillä Visma asentaa ne omille palvelimilleen.

Primuksen ja Kurren käyttö edellyttää clientin asentamista kunkin Primusta ja Kurrea käyttävän henkilön tietokoneelle. Client on siis tietokoneen työpöydältä käynnistettävä ohjelma. Emme suosittele clientin asentamista esim. verkkolevylle ja antamaan käyttäjille vain pikakuvaketta siihen.

Client tarkistaa automaattisesti saatavilla olevat päivitykset ja päivittää itsensä uusimpaan versioon, kun uusi versio on saatavilla. Käyttäjän ei siis tarvitse tehdä päivityksiä itse. Huom. Jos client on asennettu suosituksemme vastaisesti verkkolevylle, päivitys vaatii toimenpiteitä. Päivityskäytännöt on selitetty tarkemmin täällä.

Wilmaa ei asenneta kenenkään tietokoneelle, vaan sitä käytetään internetselaimella sekä mobiililaitteilla erillisellä sovelluksella.