Tuntimerkintöjen yhteenveto

Koosteet

Päivitetty viimeksi: 27.3.2019

Tuntimerkintöjen yhteenveto on työväline opiskelijoiden poissaolojen ym tuntimerkintöjen tarkasteluun. Sen avulla voidaan hakea valittujen aineiden tai kurssien tuntimerkintöjä, etsiä tietyn kurssityypin tuntimerkintöjä, tarkastella tietyn aikavälin tuntimerkintöjä tai hakea vain opiskelijoita joilla on tietty määrä poissaoloja/merkintöjä.

Tuntimerkintöjen yhteenveto löytyy Opiskelijat-rekisterin valikosta Toiminnot / Koosteet / Tuntimerkintöjen yhteenveto. Yhteenvetoon pääsee myös suoraan opsipuusta: valitse aine/kurssi, klikkaa hiiren 2. painikkeella ja valitse Koosteet... Tuntimerkintöjen yhteenveto.