Arviointiyhteenveto

KoosteetArviointi

Päivitetty viimeksi: 2.2.2021

Arviointiyhteenvedosta nähdään nopeasti kaikki tietyn kurssin suorittaneet, tietyn arvosanan saaneet tai tietyn opettajan opiskelijat. Tulosteessa kerrotaan suoritusmäärät kursseittain, miesten ja naisten määrä tarkasteltavassa ryhmässä sekä kunkin opiskelijan suoritusten määrä, laajuus ja keskiarvo. Suoritusten laajuus voidaan tulostaa joko opintoviikkoina, ECTS-pisteinä tai tunteina.

Arviointiyhteenveto avataan Opiskelijat-rekisterissä valitsemalla Toiminnot / Koosteet / Arviointiyhteenveto, tai klikkaamalla opiskelijan opetussuunnitelmasta jotain kurssia hiiren 2. painikkeella ja valitsemalla ponnahdusvalikosta Koosteet / Arviointiyhteenveto.