Valintayhteenveto

Koosteet

Päivitetty viimeksi: 27.3.2019

Valintayhteenveto on työväline opiskelijoiden valintojen tarkasteluun. Sen avulla voidaan tarkastella tietyn aineen tai kurssin valintoja tai tietyn kurssityypin mukaisten kurssien valintoja.

Valintayhteenveto löytyy Opiskelijat-rekisterin valikosta Toiminnot / Koosteet / Valintayhteenveto sekä ops-puusta klikkaamalla hiiren kakkospainikkeella kurssia ja valitsemalla Koosteet... / Valintayhteenveto.