YubiKey: Wilma-käyttäjät

YubiKey

Päivitetty viimeksi: 7.4.2020

Kuten Primukseen, myös Wilmaan voi kirjatua myös YubiKeyn avulla. YubiKeytä käytettäessä Wilmaan kirjaudutaan ilman tunnuksen ja salasanan syöttämistä: käyttäjän täytyy vain painaa YubiKeyn painiketta ja antaa nelinumeroinen pin-koodi.

YubiKeytä voi käyttää kaikilla tietokoneilla ja mobiililaitteilla, joissa on USB-portti. Käyttäjä voi kirjautua Wilmaan myös entiseen tapaan tunnus+salasana -yhdistelmällä, jos laitteessa ei ole USB-porttia.

Toiminto otetaan käyttöön Primuksessa ja käyttäjillä täytyy hankkia avaimet, jotka he aktivoivat avaimensa itse. Käyttöönotto on esitelty ohjeessa YubiKey: Ylläpito ja Primus-käyttäjät.

Yubikey-kirjautuminen ei toimi, jos Primus OpenID tai Wilma OpenID on käytössä.