Arviointiyhteenveto monesta aineesta, sanallinen arviointi (Opiskelijat)

Päivitetty viimeksi: 7.9.2020

Tiedostot

Tallenna Tiedostot-otsikon alla oleva tulostetiedosto tietokoneellesi. Avaa sitten Arviointi-rekisterissä tulostuseditori, valitse Toiminnot / Kopioi tiedostosta ja avaa äsken tallentamasi tiedosto. Tiedosto on nyt tallennettu Primukseen. Jos tiedostoja on useampia, tee sama kaikille.

Tämä on Opiskelijat-rekisterin kautta tulostettava arviointiyhteenveto.

Tuloste on tehty syyslukukauden arviointien tulostamiseen, mutta voit tehdä tulosteesta kevätversion vaihtamalla kaikkissa punaisissa "Muut arvosanat"-soluissa Lukuvuosi alkaa -tiedon tilalle Kevätlukukausi alkaa.