Opettajan kurssipäiväkirja (Arviointi)

Päivitetty viimeksi: 1.10.2020

Tiedostot

Tallenna Tiedostot-otsikon alla oleva tulostetiedosto tietokoneellesi. Avaa sitten Arviointi-rekisterissä tulostuseditori, valitse Toiminnot / Kopioi tiedostosta ja avaa äsken tallentamasi tiedosto. Tiedosto on nyt tallennettu Primukseen. Jos tiedostoja on useampia, tee sama kaikille.

Tämä tuloste on opettajan kurssipäiväkirjan pohja, johon opettaja voi käsin täyttää merkintöjä, kuten pidetyt tunnit sekä oppilaiden arvosanat ja poissaolot. Tulosteen voi tulostaa Primuksen Arviointi-rekisteristä tai Wilmasta ryhmän sivulta.