Maahanmuuttajien perusopetukseen valmistavan opetuksen todistus (Opiskelijat)

Päivitetty viimeksi: 25.8.2020

Tiedostot

Tallenna Tiedostot-otsikon alla oleva tulostetiedosto tietokoneellesi. Avaa sitten Opiskelijat-rekisterissä tulostuseditori, valitse Toiminnot / Kopioi tiedostosta ja avaa äsken tallentamasi tiedosto. Tiedosto on nyt tallennettu Primukseen. Jos tiedostoja on useampia, tee sama kaikille.

Tämä on maahanmuuttajien perusopetukseen valmistavan opetuksen todistus.