Avustajien ja ohjaajien tunti- ja palkkatiliöintitiedot (Henkilökunta)

Päivitetty viimeksi: 11.9.2020

Tiedostot

Tallenna Tiedostot-otsikon alla oleva tulostetiedosto tietokoneellesi. Avaa sitten Henkilökunta-rekisterissä tulostuseditori, valitse Toiminnot / Kopioi tiedostosta ja avaa äsken tallentamasi tiedosto. Tiedosto on nyt tallennettu Primukseen. Jos tiedostoja on useampia, tee sama kaikille.

Ensimmäinen tuloste listaa ohjaajien työsuhde- ja perustietoja, ja kokoaa tuntitiedot henkilöittäin sekä kouluittain. Toinen tuloste on ohjaajien perustietojen osalta vähän suppeampi, mutta ottaa mukaan myös palkkatiliöintitiedot. Tulosteet ovat malleja, joita kunta tai koulu voi muokata vastaamaan omia tarpeitaan ennen käyttöönottoa. Tulostepohjat saattavat esimerkiksi sisältää sellaisia tietoja, joita kunta ei tarvitse, tai käytetyt kentät voivat poiketa niistä, joita oman kunnan Primuksessa käytetään samaan tarkoitukseen.