Peruskoulun oppivelvollisuuskortti, laaja (Opiskelijat)

Päivitetty viimeksi: 21.9.2020

Tiedostot

Tallenna Tiedostot-otsikon alla oleva tulostetiedosto tietokoneellesi. Avaa sitten Opiskelijat-rekisterissä tulostuseditori, valitse Toiminnot / Kopioi tiedostosta ja avaa äsken tallentamasi tiedosto. Tiedosto on nyt tallennettu Primukseen. Jos tiedostoja on useampia, tee sama kaikille.

Tästä oppilaskortin versiosta on kaksi vaihtoehtoista tulostetta päätösten kirjaamistavan mukaan.

• Jos oppilasta koskevat päätökset on kirjattu Opiskelijat-rekisterin päätöskenttiin, käytä siinä tapauksessa tulostetta "Peruskoulun- oppivelvollisuuskortti-laaja.tul".
  • Jos oppilasta koskevat päätökset on kirjattu Hakemukset ja päätökset -rekisteriin,käytä silloin tulostetta "Peruskoulun- oppivelvollisuuskortti-laaja-hak-ja-paat.tul"

Tässä laajemmassa oppivelvollisuuskortin versiossa tulosteessa on mukana myös oppilaan kielivalinnat ja koulumatkojen tiedot tulostetaan yksityiskohtaisemmin.