Kundforumet Community

CommunityKundsupport

Uppdaterad: 8.4.2020

I vår Community kan du nätverka med dina kolleger runtom i Finland, diskutera kring funktionerna i våra produkter både med andra användare och oss i Wilma-teamet, lämna utvecklingsförslag, läsa versions- och störningsmeddelanden, lämna en servicebegäran (ticket) och mycket annat!

Du hittar även information om vad som är aktuellt inom utbildningssektorn och kan prenumerera på områden som intresserar dig. Då får du e-post t.ex. då vi publicerat en ny programversion eller en annan viktig artikel.

I Communityn finns ett gemensamt område och flera specifika områden enligt skolnivå. Vi har även ett svenskspråkigt område.