Wilma OpenID

Uppdaterad: 31.8.2020

Användningen av Wilma OpenID är en avgiftsbelagd tillägstjänst som är tillgänglig endast för våra SaaS-kunder.

Med hjälp av Wilma OpenID kan man logga in i Wilma med t.ex. Azure AD - eller ADFS-användarnamn. Om man flera tenanter eller identity provider i bruk, finns det en egen inloggningsknapp för varje inloggningsalternativ i Wilma. Med hjälp av Wilma OpenID kan man logga in i både Wilmas webbläsarversion och Wilma-mobilappen och senare också i Wilma Daycare -mobilappen.

Obs! Användningen av Wilma OpenID möjliggör inloggningen endast i Wilma, inte i Primus. Om Wilma OpenID tas i bruk, ska man logga in i Primus som förr, dvs. med Primus användarnamn eller LDAP-identifiering.