LP 2016 Läsårsbetyg, verbal bedömning 10.2.2020 (Studerande)

Uppdaterats: 4.5.2021

Filer

Denna utskriftsmall för läsårsbetyg är utfärdad enligt grunderna för läroplanen för den grundläggande utbildningen som Utbildningsstyrelsen fastställt 10.2.2020.

Mallen fungerar som sådan om man använder vitsorden V (verbal bedömning) eller U (underkänd), verbal bedömning med 5 nivåer där 5=Utmärkta kunskaper och 1=Underkänd samt övriga verbala vitsord (t.ex. godkänd/underkänd). I övriga fall kan mallen användas som exempel och bearbetas enligt bedömningskriterierna i den egna skolan.

Spara utskriftsfilen ovan på din egen dator. Öppna Primus Studeranderegister och utskriftseditorn. Klicka på Funktioner / Kopiera från fil och öppna filen som du nyss sparade. Filen är nu inläst och sparad i Primus. Om det finns flera filer, gör samma för alla.

Bild på utskriften