Synlighet enligt inloggad användare i Wilma

Standarder

Uppdaterad: 7.1.2021

Under Standarder i Primus sökruta finns sju standarder för att identifiera en inloggad användare i Wilma. Dessa kan man dra nytta av till exempel i utskrifter och blanketter. Till exempel på en blankett kan man göra synlighetsvillkor och begränsningar för dem som använder blanketten. Man kan i blankettens fält också göra standardvärden som hämtar den inloggade användarens uppgifter direkt till fältet.

Standarderna är:

• Inloggad personal i Wilma
  • Inloggad vårdnadshavare i Wilma
  • Inloggad lärare i Wilma
  • Inloggad studerande i Wilma
  • Inloggad arbetsplatshandledare i Wilma
  • Inloggat användarnamn i Wilma
  • Inloggad utbildningsinspektör i Wilma