Placeringar och beslut gruppvis (Barn)

Uppdaterad: 17.10.2023

Filer

Spara utskriftsfilen som finns under Filer-rubriken på din dator. Öppna sedan utskriftseditorn i registret Barn och välj Funktioner / Kopiera från fil. Öppna filen du sparade. Filen är nu inläst och sparad i Primus. Upprepa för varje fil, om filerna är flera till antalet.

Använd den här utskriften för att granska uppgifterna om fakturering inom småbarnspedagogiken samt inför Varda-överföring. Närmare anvisningar om hur fakturamaterialet skapas och hur du kan granska dessa uppgifter finns i den här anvisningen .