Uppgifter om stöd som ges inom småbarnspedagogiken (Ansökningar och beslut)

Uppdaterad: 16.5.2024

Filer

Spara utskriftsfilen som finns under Filer-rubriken på din dator. Öppna sedan utskriftseditorn i registret Ansökningar och beslut och välj Funktioner / Kopiera från fil. Öppna filen du sparade. Filen är nu inläst och sparad i Primus. Upprepa för varje fil, om filerna är flera till antalet.

Från och med 2024 ska givet stöd inom småbarnspedagogiken rapporteras till Varda per åldersgrupp. I Varda ska man lagra endast det antal förvaltningsbeslut som har giltighet på statistikdagen, vilka för år 2024 är 31.5 och 31.12. Läs mer i Utbildningsstyrelsens instruktioner för Varda.

Med den här utskriften samlar ni de förvaltningsbeslut som krävs inför insamlingen 31.5.2024 och kan lägga in antalen i Varda.

• Upptill på utskriften visas enskilda beslut radvis.
  • Nertill beräknas summorna över besluten separat för varje åldersgrupp. De kommunala och de privata uppgifterna står i skilda tabeller.

OBS! Utskriften fungerar bara när man i kommunen registrerar förvaltningsbesluten via vår mallblankett i Wilma.