Rekisteri, rekisterikortti ja navigointi ohjelmassa

Rekisteri

Päivitetty viimeksi: 9.1.2024

Primus on oppilaitoshallinnon tietokantaohjelma, jossa tiedot on jaettu rekistereihin. Rekisteri sisältää rekisterikortteja. Jokainen kortti sisältää yhden opiskelijan, yhden opettajan, yhden kurssin jne. tiedot. Kortilla on kenttiä, joihin kirjataan korttia koskevat tiedot. Kaikkia kenttiin kirjattuja tietoja voi hakea, tulostaa ja tilastoida. Oppilaitos voi valita, mitä rekistereitä, kortteja, kenttiä ja toimintoja kullakin Primus-käyttäjällä on näkyvissä.

Heti kirjautumisen jälkeen aukeaa Primuksen pääruutu, jossa on linkit kaikkiin rekistereihin. Ruudun yläosassa kerrotaan myös ohjelman versionumero, esim. 4.60.x. Versionumero on tärkeä tieto asioidessasi tukipalvelumme kanssa. Versionumero kerrotaan myös kunkin rekisteri-ikkunan yläpalkissa.