Tutkintotodistus takasivu (Opiskelijat)

Päivitetty viimeksi: 27.9.2023

Tiedostot

Tallenna Tiedostot-otsikon alla oleva tulostetiedosto tietokoneellesi. Avaa sitten Opiskelijat-rekisterissä tulostuseditori, valitse Toiminnot / Kopioi tiedostosta ja avaa äsken tallentamasi tiedosto. Tiedosto on nyt tallennettu Primukseen. Jos tiedostoja on useampia, tee sama kaikille.

Todistus tulee antaa Opetushallituksen todistusmääräyksen mukaisena. Ammatillisen koulutuksen viimeisin todistusmääräys (OPH-4251-2022) astui voimaan keväällä 2023. Määräykseen on tullut muutoksia, joita noudatetaan 1.7.2023 alkaen (osa muutoksista astui voimaan heti keväällä 2023). Varsinaisia tarkkoja ulkoasumääräyksiä tai -malleja näistä ei löydy, joten Visman mallit ovat myös suuntaa-antavia. Viimekädessä koulutuksen järjestäjä vastaa antamiensa todistusten oikeellisuudesta. Laki-, asetus-, peruste- ja diaarinumeroviittaukset tulee aina tarkistaa erikseen opiskelijan suorittaman tutkinnon mukaan ja muokata tarvittaessa näitä mallipohjia.

Takasivu-malli käy myös ammatti- ja erikoisammattitutkintoihin sekä Todistus suoritetuista tutkinnon osista takasivuksi.