Att lägga in uppgifter i Primus

Register

Uppdaterad: 14.12.2020

För yrkesutbildning rekommenderar vi multiPrimus. MultiPrimus är Primus version för flera läroanstalter, där man för varje skolform kan uppbygga egna, tydliga vyer i olika register. Separata inställningar görs åtminstone för att skilja ungdomsutbildning och vuxenutbildning från varandra och examensinriktad utbildning från kortkurser. I samma multiPrimus kan även läroavtalsbyrån tillläggas som en egen enhet.