Ändra kursuppgifter per studerande

Studerandespecifika kursuppgifter

Uppdaterad: 16.11.2020

Yrkeskunnandet bedöms genom yrkesprov och andra bedömningar av kunnandet, vilka tillsammans bildar examensdelens vitsord. Alla dessa bedömningar antecknas i examensdelen. Vitsordet som kommer på avgångsbetyget ska anges i examensdelens Vitsord-fält. Annan än numerisk bedömning kan skrivas in direkt i examensdelarna genom att man högerklickar på kursen och väljer Ändra studerandens kursuppgifter, eller så via Kursprestationer-rutans Kursuppgifter-knapp. (Instruktion nedan)

Perioder/moduler som finns under examensdelen bedöms inte nödvändigtvis numeriskt, utan lärandet kan bedömas antingen verbalt eller med nivåerna nöjaktig, god, utmärkt. Bedömningen kan registreras t.ex. i Verbal bedömning-fältet, varvid det också syns för studeranden i Wilma.