Henkilötietojen näkyminen Wilmassa - FAQ

Henkilötiedot FAQ

Päivitetty viimeksi: 5.6.2019

Jokainen kunta tai oppilaitos määrittelee itse, mitä tietoja kukin Wilma-käyttäjä saa muista henkilöistä nähdä. Wilmaan saa esille luettelot koulun luokista, opiskelijoista, opettajista ja muusta henkilökunnasta. Luettelosta voi piilottaa sellaiset luokat tai henkilöt, joiden nimiä ei haluta näyttää Wilmassa. Nimilistan lisäksi voidaan näyttää muitakin henkilötietoja, esim. yhteystiedot ja henkilökunnan osalta työtehtävät.

Oppilaitos/kunta päättää itse, mitä tietoja Wilmassa näytetään eri henkilöryhmistä. Esiin voi ottaa mitä tahansa Primukseen tallennettua tietoa, mutta käytännössä tiedot kannattaa pitää minimissä. Näkyvät tiedot valitaan Primuksessa. Lisätietoa ohjeessa .