Hakijan tietojen täydentäminen ja valintapäätos (Hakijat)

Päivitetty viimeksi: 27.4.2020

ClosedMiten lomake ladataan Primukseen?

Tallenna Tiedostot-otsikon alla oleva lomaketiedosto tietokoneellesi. Avaa sitten Lomake-editori ja valitse ylävalikosta Lomakkeen muokkaus / Tuo lomake. Etsi tallentamasi tiedosto ja avaa se. Tallenna klikkaamalla alareunan tallennuskuvaketta tai valitsemalla valikosta Toiminnot / Tallenna rekisterikortti. Jos tiedostoja on useampia, tee sama kaikille.

Koulutukseen hakeutuneet näkyvät Wilmassa Hakijat-sivulla. Sieltä ryhmän/koulutuksen vastuuhenkilö valitsee omaan ryhmäänsä hakeutuneiden tietoja ja jatkaa soveltuvuuden arviointia.

• Valitse listasta haluamasi hakeutuja, jolloin näet hänen tiedot profiililomakkeella.
  • Profiilisivun oikeassa yläreunassa on Lomakkeet-linkki, josta löytyy lomake, jolla täydennetään hakeutujan tietoja esim. haastattelun perusteella.
  • Samalla lomakkeella tehdään myös päätös hakeutujan hyväksymisestä koulutukseen.
  • "Ei valituksi"-tuleville henkilöille kirjataan hylkäämisen perustelut sekä tiedot ohjaamisesta muuhun koulutukseen.

Täydennetyt tiedot ja päätökset valituksi tulemiselle tallentuvat Hakijat-rekisteriin hakeutujan kortille. Tietojen perusteella hyväksytyt henkilöt siirretään Opiskelijat-rekisteriin, jossa jatketaan tietojen käsittelyä.