Hakijan tiedot, lyhytkestoinen koulutus - muokkauslomake (Hakijat, lyhytkestoiset)

Päivitetty viimeksi: 23.1.2020

Tiedostot

ClosedMiten lomake ladataan Primukseen?

Tallenna Tiedostot-otsikon alla oleva lomaketiedosto tietokoneellesi. Avaa sitten Lomake-editori ja valitse ylävalikosta Lomakkeen muokkaus / Tuo lomake. Etsi tallentamasi tiedosto ja avaa se. Tallenna klikkaamalla alareunan tallennuskuvaketta tai valitsemalla valikosta Toiminnot / Tallenna rekisterikortti. Jos tiedostoja on useampia, tee sama kaikille.

Hakulomake

Ohjeen lomakkeella haetaan lyhytkestoiseen koulutukseen Wilman sähköisessä koulutuskalenterissa. Lomakkeelle on valittu Hakijat-rekisterin kenttiä. Joku kenttä kannattaa laittaa pakolliseksi tiedoksi, jotta kukaan sivuilla vierailija ei voi täyttää tyhjiä hakemuksia. Myös lomakkeen Kieli- ja Koulu-kenttä voidaan täyttää. Jos Kieli-kenttä on tyhjä, lomakkeen oletuskielenä on suomi. Samaa lomaketta voi käyttää useampi multiPrimuksen koulu, jolloin kaikki koulut lisätään Koulu- kenttään.