Muokkaa hakijan tietoja - muokkauslomake (Hakijat)

Päivitetty viimeksi: 12.2.2020

ClosedMiten lomake ladataan Primukseen?

Tallenna Tiedostot-otsikon alla oleva lomaketiedosto tietokoneellesi. Avaa sitten Lomake-editori ja valitse ylävalikosta Lomakkeen muokkaus / Tuo lomake. Etsi tallentamasi tiedosto ja avaa se. Tallenna klikkaamalla alareunan tallennuskuvaketta tai valitsemalla valikosta Toiminnot / Tallenna rekisterikortti. Jos tiedostoja on useampia, tee sama kaikille.

Lomake on tarkoitettu oppilaitoksen henkilökunnalle. Lomakkeella muokataan ja täydennetään oppilaitokseen opiskelijaksi hakevan henkilön tietoja sekä syötetään uusia hakijoita. Wilman kautta voi muokata esim. hakijan yhteystietoja ja hakemuksen tilaa, pisteyttää hakijat ja tehdä valintapäätökset.

Hakijatiedot tulevat Primuksen Hakijat-rekisteristä, jonne ne on

• haettu Opintopolku-järjestelmästä tai
  • syötetty käsin Primuksen tai Wilman kautta
  • hakija ilmoittautunut sähköisen koulutuskalenterin kautta

Mallilomakkeesta voi muokata erilliset versiot erilaisten hakijoiden käsittelyyn, esim.

• Opintopolku-järjestelmästä siirretyt
  • suoraan oppilaitokseen hakevat
  • koulutuskokeiluun osallistuvat
  • valmentavaan koulutukseen hakevat tai
  • oppisopimuskoulutukseen hakevat.

Lomaketta muokataan Primuksen Lomake-editorissa. Lomakkeeseen voi ottaa esiin mitä tahansa Hakijat-rekisterin kenttiä.