Hakijan tiedot, pitkäkestoinen koulutus - muokkauslomake (Hakijat, pitkäkestoiset)

Päivitetty viimeksi: 28.1.2021

Tiedostot

ClosedMiten lomake ladataan Primukseen?

Tallenna Tiedostot-otsikon alla oleva lomaketiedosto tietokoneellesi. Avaa sitten Lomake-editori ja valitse ylävalikosta Lomakkeen muokkaus / Tuo lomake. Etsi tallentamasi tiedosto ja avaa se. Tallenna klikkaamalla alareunan tallennuskuvaketta tai valitsemalla valikosta Toiminnot / Tallenna rekisterikortti. Jos tiedostoja on useampia, tee sama kaikille.

Hakulomake

Ohjeen lomakkeella haetaan pitkäkestoiseen, yleensä tutkintoon johtavaan koulutukseen Wilma sähköisessä koulutuskalenterissa. Lomakkeelle valitaan Hakijat-rekisterin kenttiä. Joku kenttä kannattaa laittaa pakolliseksi tiedoksi, jotta vältytään tyhjiltä hakemuksilta. Myös lomakkeen Kieli- ja Koulu-kentät voidaan täyttää. Jos Kieli-kenttä on tyhjä, lomakkeen oletuskielenä on suomi. Koulu-kenttä on pakollinen. Samaa lomaketta voi käyttää kaikissa tutkintoon johtavissa koulutuksissa tai jokaiselle koulutukselle voidaan tehdä oma lomake omilla kenttämäärityksillä. Jos sama lomake sopii eri kouluille, niin täytetään kaikki koulut lomakkeen Koulu-kenttään.