Opinto-ohjauksen tiedot (Opiskelijat)

Päivitetty viimeksi: 27.4.2020

ClosedMiten lomake ladataan Primukseen?

Tallenna Tiedostot-otsikon alla oleva lomaketiedosto tietokoneellesi. Avaa sitten Lomake-editori ja valitse ylävalikosta Lomakkeen muokkaus / Tuo lomake. Etsi tallentamasi tiedosto ja avaa se. Tallenna klikkaamalla alareunan tallennuskuvaketta tai valitsemalla valikosta Toiminnot / Tallenna rekisterikortti. Jos tiedostoja on useampia, tee sama kaikille.

Tämä on lukiolaisille suunnattu opinto-ohjauksen lomakemalli. Lomakkeesta on eri versiot lukion 1., 2. ja 3. vuoden opiskelijoille. Jokaisessa lomakkeessa toistuvat samat yläosan tiedot keskiarvoihin asti. Voit vapaasti muokata tai poistaa lomakkeen kenttiä tai osioita. Olemme saaneet hyödyntää lomakkeen suunnittelussa myös YOYO-hankkeessa olevien Helsingin lukioiden lomakepohjia.

Lomakkeen avulla opiskelija täyttää opinto-ohjaukseen liittyviä tietoja Wilmassa. Lomakkeen tiedot tallentuvat Primuksen Opiskelijat -rekisteriin. Lomakkeen yläosasta näkyy kuva tämän ohjeen lopussa.

Opinto-ohjaajia ja/tai ryhmänohjaajia varten voit kopioimalla tehdä omat lomakeversiot, joiden avulla he pääsevät näkemään täytetyt tiedot omassa Wilmassaan.

Lomakkeen kuva (2. vuoden lomake)