Ylioppilaskirjoitusten lähtöpisteet (Opiskelijat)

Päivitetty viimeksi: 30.4.2020

ClosedMiten lomake ladataan Primukseen?

Tallenna Tiedostot-otsikon alla oleva lomaketiedosto tietokoneellesi. Avaa sitten Lomake-editori ja valitse ylävalikosta Lomakkeen muokkaus / Tuo lomake. Etsi tallentamasi tiedosto ja avaa se. Tallenna klikkaamalla alareunan tallennuskuvaketta tai valitsemalla valikosta Toiminnot / Tallenna rekisterikortti. Jos tiedostoja on useampia, tee sama kaikille.

Lomake on tarkoitettu aineenopettajille ylioppilaskokeiden lähtöpisteiden kirjaamiseen.

Huom. Tiedot näkyvät opiskelijoilla yo-tulosten lomakkeessa välittömästi tallennuksen jälkeen. Jos lähtöpisteet halutaan julkaista kaikille kokelaille yhtä aikaa, tulee ne lomakkeet ja tulosteet, joissa yo-kirjoitusten taulukko on mukana, ottaa pois näkyvistä lähtöpisteiden kirjausajaksi. Kun pisteet on kirjattu kaikille, palautetaan lomakkeet ja tulosteen näkyviin Wilmaan.