Ylioppilaskirjoituksiin ilmoittautuminen, K2022 (Opiskelijat)

Päivitetty viimeksi: 6.6.2023

Tämä lomake on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat aloittaneet tutkinnon suorittamisen keväällä 2022 tai sen jälkeen. Syksyllä 2021 tai sitä aiemmin tutkinnon suorittamisen aloittaneiden tulee sen sijaan käyttää tätä lomaketta ilmoittautumiseen. Varmistakaa lomakkeiden näkymisehtojen avulla, että tämä K2022-lomake näkyy vain niillä opiskelijoilla, jotka ovat aloittaneet tutkinnon suorittamisen keväällä 2022 tai myöhemmin, tai varmistakaa muuten opiskelijoita ohjeistamalla, että kaikki osaavat käyttää oikeaa lomaketta.

Tiedostot

ClosedMiten lomake ladataan Primukseen?

Tallenna Tiedostot-otsikon alla oleva lomaketiedosto tietokoneellesi. Avaa sitten Lomake-editori ja valitse ylävalikosta Lomakkeen muokkaus / Tuo lomake. Etsi tallentamasi tiedosto ja avaa se. Tallenna klikkaamalla alareunan tallennuskuvaketta tai valitsemalla valikosta Toiminnot / Tallenna rekisterikortti. Jos tiedostoja on useampia, tee sama kaikille.

HUOM. Kevään yo-kirjoituksiin osallistuneiden syksyn yo-kirjoituksiin ilmoittautuminen ei toimi Wilmassa ennen kuin kevään tulokset on haettu Primukseen. Vastaavasti syksyn yo-kirjoituksiin osallistuneiden kevään yo-kirjoituksiin ilmoittautuminen ei toimi Wilmassa ennen kuin syksyn tulokset on haettu Primukseen.

Lomakkeen avulla kokelaat voivat ilmoittautua yo-kirjoituksiin sekä tarkistaa, minkä aineen kokeita ovat suorittaneet ja milloin, mitä arvosanoja he ovat saaneet ja mikä on ylioppilastutkintotodistuksen pistemäärä tällä hetkellä. Saat tallennettua lomakkeen sellaisenaan oman koulusi Primukseen.