Yo-ilmoittautumisten tarkistus (Opiskelijat)

Päivitetty viimeksi: 16.11.2022

ClosedMiten lomake ladataan Primukseen?

Tallenna Tiedostot-otsikon alla oleva lomaketiedosto tietokoneellesi. Avaa sitten Lomake-editori ja valitse ylävalikosta Lomakkeen muokkaus / Tuo lomake. Etsi tallentamasi tiedosto ja avaa se. Tallenna klikkaamalla alareunan tallennuskuvaketta tai valitsemalla valikosta Toiminnot / Tallenna rekisterikortti. Jos tiedostoja on useampia, tee sama kaikille.

Lomakkeen avulla opinto-ohjaaja, koulusihteeri tai muu yo-kirjoituksista vastaava voi tarkistaa opiskelijoiden ilmoittautumiset. Tarkistuksen jälkeen rastitaan lomakkeelta kenttä Yo-ilmoittautumiset tarkistettu, minkä jälkeen opiskelija ei voi enää muuttaa ilmoittautumisiaan.