Opiskelutodistus, lukio (Opiskelijat)

Päivitetty viimeksi: 2.10.2020

Tiedostot

Tallenna Tiedostot-otsikon alla oleva tulostetiedosto tietokoneellesi. Avaa sitten Opiskelijat-rekisterissä tulostuseditori, valitse Toiminnot / Kopioi tiedostosta ja avaa äsken tallentamasi tiedosto. Tiedosto on nyt tallennettu Primukseen. Jos tiedostoja on useampia, tee sama kaikille.

Tulosteella voi antaa lukion opiskelijalle todistuksen, että hän opiskelee lukiossa. Voit tarvittaessa lisätä tulosteelle muitakin tarkentavia tietoja opiskelusta. Toinen tiedosto on enlanninkielisiä opiskelijoita varten.