Behandla tillgodoräknande gy, lärarens blankett (Erkännande av kunnande)

Uppdaterad: 28.3.2023

Filer

ClosedHur läsa in blanketten i Primus?

Spara blankettfilen som finns under Filer-rubriken på din dator. Öppna sedan Blanketteditorn och välj Bearbeta blankett / Läs in blankett upptill i menyn. Öppna filen du sparade. Spara filen i Blanketteditorn genom att klicka på sparasymbolen eller gå via menyn Funktioner / Spara registerkort. Upprepa för varje fil, om filerna är flera till antalet.

Då en studerande har gjort en ansökan om erkännande kan grupphandledaren eller ämnesläraren handlägga ärendet med denna blankett. Den här blanketten är till för lärare och personal. För studerandena finns det en separat blankett för anhållan.